Connect with us

Kitchen

China Academy of Art Liangzhu Campus / Atelier FCJZ

Published

on

Towards a New Mode of Education. Liangzhu is an area in the city of Hangzhou where a new campus of China Academy of Art (CAA) is sited. At Liangzhu, this art-based comprehensive university plans to have four academic divisions, which are College of Innovative Design, College of Art Management, College of Foundational Education, and College of Continuing Education and will house 3000 full-time students and 1000 continuing education students. The four main objectives of this new campus include developing interdisciplinary innovative talents; promoting design and informational economy; integrating artificial intelligence technology; and setting another benchmark for contemporary design education. At the stage of the campus design competition, CAA asked the participating architects to envision an educational system that would meet the mandates given.

Original Source: archdaily.com

Kitchen

Floricultura Flowerbar / AR Arquitetos

Published

on

Flowerbar is a pop-up flower shop in the Jardins district.

Source: archdaily.com

Continue Reading

Kitchen

Sugi House / Condon Scott Architects

Published

on

It was on a Japanese ski trip that the owners of this Wanaka house came to appreciate the efficiency of small spaces. Staying in a compact two-bedroom vacation home in the mountains, they saw that a small, carefully designed house could be comfortable and pleasant to live in. Based in Singapore, the family of five took annual trips to Wanaka, usually staying with extended family in an existing four bedroom house on this lakeside site. The idea for Sugi House was conceived to allow for a degree of separation on their trips.

Original Article: archdaily.com

Continue Reading

Kitchen

Norfolk Burleigh Heads
 Residential Building / Koichi Takada Architects

Published

on

Drawing inspiration from local Norfolk pines, the latest mixed-use residential project by Koichi Takada Architects is a sculptural and sympathetic addition to its coastal location in Burleigh Heads (Queensland, Australia). The organic, overlapping architectural curves and linear screening form the basis for this responsive building with passive design principles at play.

Source: archdaily.com

Continue Reading

Trending

AggroNews.com