Connect with us

Kitchen

No. 5 Service Station of the Ecological Corridor Around Erhai Lake / 3andwich Design / He Wei Studio

Published

on

Background and site: cluster design and a low-lying land without seeing Erhai Lake. The construction of the ecological corridor around Erhai Lake is an important measure for the regional governance of the west of Erhai Lake. The elimination of illegal buildings within 150 meters along the blue line of Erhai Lake has formed an ecological corridor in the west of the sea, alleviated the relationship between man and nature, and also provided an opportunity for tourists to approach and enjoy Erhai Lake. In order to better serve the people of the ecological corridor, the local government invited 10 well-known domestic architects to design the cluster of 20 service stations along the ecological corridor. 3andwich Design/He Wei Studio is responsible for the design of No. 5 and No. 6 service stations.

Original Source: archdaily.com

Kitchen

Floricultura Flowerbar / AR Arquitetos

Published

on

Flowerbar is a pop-up flower shop in the Jardins district.

Source: archdaily.com

Continue Reading

Kitchen

Sugi House / Condon Scott Architects

Published

on

It was on a Japanese ski trip that the owners of this Wanaka house came to appreciate the efficiency of small spaces. Staying in a compact two-bedroom vacation home in the mountains, they saw that a small, carefully designed house could be comfortable and pleasant to live in. Based in Singapore, the family of five took annual trips to Wanaka, usually staying with extended family in an existing four bedroom house on this lakeside site. The idea for Sugi House was conceived to allow for a degree of separation on their trips.

Original Article: archdaily.com

Continue Reading

Kitchen

Norfolk Burleigh Heads
 Residential Building / Koichi Takada Architects

Published

on

Drawing inspiration from local Norfolk pines, the latest mixed-use residential project by Koichi Takada Architects is a sculptural and sympathetic addition to its coastal location in Burleigh Heads (Queensland, Australia). The organic, overlapping architectural curves and linear screening form the basis for this responsive building with passive design principles at play.

Source: archdaily.com

Continue Reading

Trending

AggroNews.com