Connect with us

Kitchen

Republica Building Heritage Intervention / MSRAA – Martin Schmidt Radic Arquitectos Asociados

Published

on

The heritage intervention proposal on this derelict property seeks to redirect its use with an orientation towards flexible workspaces to enhance and diversify the educational nature of the sector. For this, it is necessary to reinforce and rebuild the original facades and construct a new building that reconstitutes the rhythm of use and activity that today has been interrupted by the programmatic void left by the fire leaving the scenographic facade. To be known as a mixed space, both in its use and its materiality, which considers in its proposal the vestige of the destroyed house, where you can work, eat, walk, and take pleasure of, in the middle of the university neighborhood of Santiago.

Original Article: archdaily.com

Kitchen

Floricultura Flowerbar / AR Arquitetos

Published

on

Flowerbar is a pop-up flower shop in the Jardins district.

Source: archdaily.com

Continue Reading

Kitchen

Sugi House / Condon Scott Architects

Published

on

It was on a Japanese ski trip that the owners of this Wanaka house came to appreciate the efficiency of small spaces. Staying in a compact two-bedroom vacation home in the mountains, they saw that a small, carefully designed house could be comfortable and pleasant to live in. Based in Singapore, the family of five took annual trips to Wanaka, usually staying with extended family in an existing four bedroom house on this lakeside site. The idea for Sugi House was conceived to allow for a degree of separation on their trips.

Original Article: archdaily.com

Continue Reading

Kitchen

Norfolk Burleigh Heads
 Residential Building / Koichi Takada Architects

Published

on

Drawing inspiration from local Norfolk pines, the latest mixed-use residential project by Koichi Takada Architects is a sculptural and sympathetic addition to its coastal location in Burleigh Heads (Queensland, Australia). The organic, overlapping architectural curves and linear screening form the basis for this responsive building with passive design principles at play.

Source: archdaily.com

Continue Reading

Trending

AggroNews.com